P1010374 breed 2.jpg

Voorzitter Thea Muysers
Secretaris: Mia Verheijen
Penningmeester Nel Thijssen

Meriko Vocaal uit Meterik, is een enthousiaste, muzikale groep van 65 dames en heren.

Samen muziek maken, wat is er mooier dan dat. Wij repeteren iedere maandag avond om 20.00 uur in MFC De Meulewiek. Iedereen is van harte welkom om eens vrijblijvend een repetitie bij te wonen.
Meriko Vocaal onderscheidt zich van andere koren door de uitvoeringen die bestaan uit een en al verrassingen en met onze uitstraling pakken we het publiek.

Ons repertoire is veelzijdig, klassiek, pop, musicals, love songs, van dialect tot zestiger jaren

Sinds Januari 2014 staat Meriko Vocaal onder leiding van dirigente Hilde Ubben.

Meriko kijkt terug op vele succesvolle uitvoeringen.

Meriko's Muzikaal Millenium is onze eerste grote productie

In 2004 hebben we "Enne Hiele Toer opgevoerd een muzikale reis om de wereld

In 2007 ging Meriko terug in de tijd van de zestiger jaren met "Krek as toen"

In 2008 en 2009 werden onze gasten muzikaal en culinaire verrast.

2010 was het jaar van opera tot Musical samen met Animato uit Horn

2012 Muzikale bijdrage aan Herberg de Troost, een muziek collectief van Tren van Enckevort en Jack Poels van Rowwen Heze maar liefst 10 optredens met top muzikanten.
In december 2013 ging de film Hemel op aarde van regisseur Pieter Kuijpers met muziek van Rowwen Heze maar ook van Meriko Vocaal in premire. De mooiste scene uit de film heeft onze achtergrond zang.

2013 de vierde grote productie "Via De Mieterk" drie succesvolle avonden in een uitverkocht eenmalig VVV kantoor

2014 wordt een jaar met verschillende optredens en het organiseren van een eigen concert Pop-Pourri onder leiding van onze nieuwe dirigente Hilde Ubben

2015 Staat in het teken van ProjectK een musical evenement in Dok 6 in Panningen waar aan 17 regionale verenigingen √??√?¬†koren, drumbands,toneelvereniging, dansclubs van Noord Limburg hun bijdrage leveren.
Op 17 oktober organiseren wij een eigen muzikale avond, "THOES LEKKER THOES" onze muzikale gasten zijn Hoor's, Quintella,en soliste Marjolein Cuijpers-Keunen en natuurlijk wij zelf Meriko Vocaal.

2016 Er staan verschillende muzikale optredens gepland en weer een eigen muzikale avond op zaterdag 15 oktober.

Het allerbelangrijkste voor Meriko Vocaal is en blijft: tijdens onze repetities en verrassende uitvoeringen met veel enthousiasme en plezier muziek maken in een gezellige sfeer.

Meterik januari 2016