Toneelvereniging Tovri www.tovri.nl

Toneelverenigining Tovri

www.Tovri.nl

???

Wij zijn een kleine en gezellige toneelvereniging uit het limburgse dorpje Meterik. Op deze site zul je allerlei informatie over onze vereniging vinden. Kijk ter info maar eens rustig rond. Om de sfeer van onze club echt te proeven willen wij je graag uitnodigen om eens een repetitie bij te wonen of om naar een van onze voorstellingen te komen kijken. Houd deze of onze site dan ook in de gaten zodat je meldingen over onze activiteiten niet zult missen.

???

Onze club kent al een zeer langdurige geschiedenis. Zie hiervoor bij bovenstaand menu-item. Momenteel bestaat de club uit 24 leden waarvan er ongeveer 17 wisselend spelend zijn. De overige leden maken onderdeel uit van bestuur, decorbouwers of grime.

Jaarlijks brengen wij rond kerst een avondvullende voorstelling. De ervaring heeft ons geleerd dat ontspanning en lachen erg wordt gewaardeerd door ons publiek en wij spelen daarom bijna altijd vrolijke en luchtige stukken. Daarnaast zijn er ook altijd wel enkele leden die een 1-akter (dit is een kort toneelspel) instuderen welke zij dan bijv. op de limburgse toneeldag spelen. Soms worden we wel eens gevraagd om typetjes te leveren voor een opening of feest en als we daar vrijwilligers voor kunnen vinden dan doen we dat uiteraard.

???

In 2005 is de jeugdafdeling weer leven ingeblazen. In 2015 is besloten te stoppen met de Tovri-ikds en in aansluiting gezocht bij andere toneelverenigingen in de gemeente. In 2016 is deze gezamelijke toneelverening voor de jeugd van start gegaan onder de naam FLINK.