Zanglust
Secretaris: Maria van Rijswick
Penningmeester Maria van Rijswick
telef. 077-3980281

Wij zijn een koor van 55-plussers en hebben momenteel 30 leden. 19 dames en 11 heren.
  • Wanneer zingen we en wat?
Repetitie iedere maandagmorgen om half tien in MFC De Meulewiek. In de pauze drinken we gezellig een kopje koffie en praten we wat bij.
We zingen Nederlandse, Engelse en Duitse liedjes. Vaak meerstemmig. Soms ook Gregoriaans.
Uitvoeringen geven wij bijv. voor de KBO, maar ook tijdens concerten met andere koren.
Geregeld zingen we in zorginstellingen zowel binnen als buiten onze gemeente.

• Onze dirigent is Mart Hermans

Lijkt het u wat om deel te gaan uitmaken van ons koor, bezoek dan eens vrijblijvend een repetitie. U bent van harte welkom.
Wilt u liever eerst wat meer informatie? Neem dan contact op met een van onze bestuursleden.