Tel: 06-54951201                            info@dorpsraadmeterik.nl

 

Werkgroep Communicatie

De werkgroep communicatie houdt zich bezig met het informeren van de inwoners van Meterik over activiteiten van de Dorpsraad en andere relevante informatie voor de inwoners van Meterik. Dit gebeurt via ’t Krèntje, de Facebookpagina, Instagram en de website van de Dorpsraad.

`t Krèntje

’t Krèntje is een weekblad ‘voor en door Meterik’ en verschijnt sinds september 2011 elke week op donderdag. ’t Krèntje bevat verenigingsnieuws, wetenswaardigheden over Meterik en natuurlijk het wel en wee van de Meterikse inwoners. De redactie van ’t Krèntje stelt elke week 't Krentje samen voor de inwoners die een abonnement hebben en twee keer per jaar voor alle huishoudens in Meterik. Samen met de bezorgers zorgen ze er voor dat u elke week ’t Krèntje kunt lezen met het laatste Meterikse nieuws. U kunt 't Krentje bereiken via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een abonnement op ’t Krèntje kost voor Meterikse inwoners € 24,00 per jaar. De digitale versie kost € 11,00 per jaar.

De redactie van ’t Krèntje werkt zelfstandig maar onder verantwoordelijkheid van de Dorpsraad.

De werkgroep communicatie onderhoudt het contact. U kunt ze een bericht sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Projecten van de werkgroep communicatie

  • Vernieuwen Website DR
  • AVG: Privacyverklaring
  • Korte film over Meterik in het kader van ‘800 Jaar Horst aan de Maas’ i.s.m. Omroep Reindonk
  • De informatievoorziening naar de inwoners van Meterik verder verbeteren

Heb je interesse om mee te werken aan het beter informeren van de Meterikse inwoners?

Meld je dan aan via info@dorpsraadmeterik.nl