Tel: 06-54951201                            info@dorpsraadmeterik.nl

 

Werkgroep Communicatie

De werkgroep communicatie houdt zich bezig met het informeren van de inwoners van Meterik over activiteiten van de Dorpsraad en andere relevante informatie voor de inwoners van Meterik. Dit gebeurt via ’t Krèntje, de Facebookpagina en de website van de Dorpsraad.

`t Krèntje

’t Krèntje is een weekblad ‘voor en door Meterik’ en verschijnt sinds september 2011 elke week op donderdag. ’t Krèntje bevat verenigingsnieuws, wetenswaardigheden over Meterik en natuurlijk het wel en wee van de Meterikse inwoners. De redactie van ’t Krèntje bestaat uit 6 redactieleden: Mat van Rijswick, Mariet Bakker, Marjo Jacobs, Annie van Rengs, Marcel Sieben en Mischa Vissers. Samen met de bezorgers zorgen ze er voor dat u elke week ’t Krèntje kunt lezen met het laatste Meterikse nieuws. U kunt 't Krentje bereiken via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een abonnement op ’t Krèntje kost voor Meterikse inwoners € 24,00 per jaar. De digitale versie kost € 11,00 per jaar.

De redactie van ’t Krèntje werkt zelfstandig maar onder verantwoordelijkheid van de Dorpsraad.

De werkgroep communicatie onderhoudt het contact. De werkgroep communicatie bestaat uit Karin Reijnders en Jolanda van Helden, beiden zijn ook lid van de Dorpsraad. U kunt ze een bericht sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Projecten van de werkgroep communicatie

  • Vernieuwen Website DR
  • AVG: Privacyverklaring
  • Korte film over Meterik in het kader van ‘800 Jaar Horst aan de Maas’ i.s.m. Omroep Reindonk
  • De informatievoorziening naar de inwoners van Meterik verder verbeteren

Heb je interesse om mee te werken aan het beter informeren van de Meterikse inwoners?

Meld je dan aan via info@dorpsraadmeterik.nl