Tel: 06-54951201                            info@dorpsraadmeterik.nl

logo nieuw

Nieuwsberichten en vergaderverslagen van Dorpsraad Meterik:

Nieuwsberichten Dorpsraad Meterik:

Nieuwsberichten en belangrijke mededelingen van Dorpsraad Meterik kunt u hier en op onze Facebookpagina terugvinden. Verdere nieuwsberichten vindt u in 't Krentje. De lokale dorpskrant van Meterik. Klik hier voor meer informatie over 't Krentje
Het archief van 't Krentje vindt u hier: Archief van 't Krentje
Onze Facebookpagina vindt u hier: https://www.facebook.com/DorpsraadMeterik/
Welkomsboekje (met algemene en basisinformatie) voor nieuwe inwoners van Meterik kunt u hier bekijken: Welkomboekje Meterik

Nieuws 2020:

• 15-05-2020: Vergaderen Dorpsraad De laatste openbare vergadering van de dorpsraad vond op 20 februari jl. plaats. Door de Coronaregels was het daarna niet mogelijk om een openbare bijeenkomst te plannen. Om vaart te houden in enkele onderwerpen heeft de dorpsraad donderdag 14 mei jl. een besloten vergadering gehouden met inachtneming van de regels. Omdat momenteel onduidelijk is wat de regels worden voor juni heeft de dorpsraad besloten om de laatste vergadering voor de zomervakantie (in juni) ook besloten te houden. Indien u agendapunten heeft voor de dorpsraad dan kunt u deze uiterlijk 17 juni a.s. mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of contact opnemen met één van de leden van de Dorpsraad. We hopen dat we in september weer normaal kunnen vergaderen.

• 14-05-2020: De werkgroep wonen en dorpsontwikkeling heeft de informatieavond met betrekking tot de realisatie van levensloopbestendige woningen in Meterik gepland op 17 juni 2020 (en indien nodig vindt er een tweede avond plaats op 24 juni 2020). Hoe één en ander organisatorisch plaats gaat vinden (i.v.m. de Corona-maatregelen) en hoe u zich kunt aanmelden, wordt in het volgende Krentje, hier op de website en onze Facebookpagina bekend gemaakt en toegelicht.
  • 09-04-2020: Nieuwsbericht vanuit de Dorpsverbinders: "Vooral nu hebben we elkaar nodig" Lees in dit artikel wat de Dorpsverbinders vooral NU voor u kunnen betekenen. Zie: "Vooral nu hebben we elkaar nodig"
  • 03-04-2020: Ook de openbare dorpsvergadering van donderdag 16 april is GEANNULEERD i.v.m. de maatregelen rondom het Corona-virus. Heeft u vragen of zaken die niet kunnen wachten, neem dan gerust contact op. Klik hier voor onze contactgegevens.
  • 22-03-2020: De maatregelen i.v.m. het Coronavirus raken ons allemaal. De Dorpsverbinders kunnen helpen, wij kunnen helpen. Samen staan we sterk. Kijk wat u en zij kunnen doen om te helpen in deze bizarre tijd. Zie: Samen staan we sterk
  • 15-03-2020: In verband met het coronavirus is de openbare dorpsraadvergadering van 19 maart GEANNULEERD. Voor belangrijke zaken nemen contact op met één van de dorpsraadleden. Zie: Contact
  • 14-03-2020: De informatieavond over de realisatie van levensloopbestendige woningen in Meterik is i.v.m. het coronavirus verzet naar woensdag 6 mei. Zie: Nieuwe datum info-avond
  • 11-03-2020: Aanplant Meteriks Veld klaar. Dinsdag 10 maart is dit samen met de kinderen van groep 5 en 6 gerealiseerd. Zie: Aanplant Meteriks Veld klaar
  • 20-02-2020: Uitnodiging informatie-avond over de realisatie van levensloopbestendige woningen in Meterik. Zie: Infoavond realisatie levensloopbestendige woningen
  • 26-01-2020: Oproep aan stellen die sinds de vorige carnaval getrouwd zijn, voor het traditionele balgooien. Zie: oproep balgooien

Nieuws 2019

Verslagen openbare dorpsraadvergaderingen:

De verslagen van de openbare dorpsraadvergaderingen kunt u hier teruglezen. Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van één van de verslagen neem dan gerust contact op met de secrataris of één van de andere dorpsraadleden. De contactgegevens vindt u hier.

Verslagen 2019: