Tel: 06-54951201                            info@dorpsraadmeterik.nl

 

Contactgegevens Dorpsraad Meterik


Algemeen Secretariaat: 


Ton Hendriks
Crommentuijnstraat 18
5964 NM Meterik
Tel.nr.: 06-54951201
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IBAN: NL50 RABO 0133 3919 06
KvK nummer: 12040357

 

De Dorpsraadleden kunt u rechtstreeks mailen via:

 

Voorzitter;  Mathieu Tacken Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vicevoorzitter; Paul de Koning Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris; Ton Hendriks Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester; Martin van den Homberg  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lid; Frans Janssen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lid; Rik Verbong Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lid; Jolanda van Helden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adviseur; Sjaak Jenniskens Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  

Privacyverklaring Dorpsraad Meterik