Tel: 06-54951201                            info@dorpsraadmeterik.nl

logo nieuw

't Krentje

’t Krèntje is een weekblad ‘voor en door Meterik’ en verschijnt sinds september 2011 elke week op donderdag.

’t Krèntje bevat verenigingsnieuws, wetenswaardigheden over Meterik en natuurlijk het wel en wee van de Meterikse inwoners.

De redactie van ’t Krèntje bestaat op dit moment uit 6 redactieleden: Mat van Rijswick, Mariet Bakker, Marjo Jacobs, Annie van Rengs, Marcel Sieben en Mischa Vissers. Samen met de bezorgers zorgen ze er voor dat u elke week ’t Krèntje kunt lezen met het laatste Meterikse nieuws.

Een abonnement op ’t Krèntje kost voor Meterikse inwoners € 24,00 per jaar. De digitale versie kost € 11,00 per jaar.

De redactie van 't Krentje werkt zelfstandig maar onder de verantwoordelijkheid van de Dorpsraad.

Wilt u een oudere edite van 't Krentje bekijken? Kijk dan gerust eens hier in ons archief:  Archief 't Krentje