Tel: 06-54951201                            info@dorpsraadmeterik.nl

 

Muziek- en culturele verenigingen:

 

Meriko Vocaal: 

https://www.merikovocaal.nl 
Zangvereniging Meriko Vocaal uit Meterik is een enthousiaste muzikale groep van ongeveer 65 dames en heren. Ons repertoire is veelzijdig: pop, musicals, klassiek, lovesongs, van dialect tot zestiger jaren muziek.
Het koor kijkt terug op vele succesvolle uitvoeringen.
Het allerbelangrijkste van en voor onze club is en blijft tijdens onze repetities en verrassende uitvoeringen "met veel enthousiasme en plezier samen muziek maken in een gezellige sfeer". 
Meriko Vocaal repeteert elke maandag van 20.00 - 22.00 uur in MFC de Meulewiek in Meterik. Loop gerust een keertje binnen!

 

 

Muziekvereniging Concordia

https://www.concordiameterik.nl 
Muziekvereniging Concordia Meterik is verdeeld over een fanfare (1e divisie), drumband (2e divisie) en jeugdorkest.
We geven jong en oud de gelegenheid optimaal hun muzikale hobby uit te oefenen, waarbij ambitie, betrokkenheid, gezelligheid en natuurlijk muzikaliteit hoog in het vaandel staat.
 
 

Toneelvereniging Tovri

Wij zijn een kleine en gezellige toneelvereniging. Op de site kun je alle informatie over onze vereniging vinden. Zie: https://www.tovri.nl

 

 

Seniorenkoor Zanglust

Wij zijn een koor van 55-plussers.
Wanneer zingen we en wat?
Repetitie iedere maandagmorgen om half tien in MFC De Meulewiek. In de pauze drinken we gezellig een kopje koffie en praten we wat bij. We hebben een veelzijdig repertoire, geschikt voor de ouder wordende stem. We zingen Nederlandse, Engelse en Duitse liedjes. Vaak meerstemmig. Soms ook Gregoriaans. We geven geregeld eigen concerten maar hebben ook optredens met andere koren. Daarnaast zingen we in zorginstellingen, voor de KBO en Zonnebloem. Ook luisteren we kerkdiensten op, in en buiten Meterik.
INTERESSE? Bezoek dan eens vrijblijvend een repetitie. VAN HARTE WELKOM.
Liever eerst wat meer informatie? Neem dan contact op met een van onze bestuursleden.
Voorzitter: Jos Claessens, tel.nr. 077-3982749
Secretaris: Maria van Rijswick; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester: Maria van Rijswick; tel.nr. 077-3980281