Zanglust

Secretaris: Maria van Rijswick
Penningmeester Maria van Rijswick
  telef. 077-3980281

Wij zijn een koor van 55-plussers en hebben momenteel 23 leden. 15 dames en 8 heren.
  • Wanneer zingen we en wat?
Repetitie iedere maandagmorgen om half tien in MFC De Meulewiek. In de pauze drinken we gezellig een kopje koffie en praten we wat bij.
We hebben een veelzijdig repertoire, geschikt voor de ouder wordende stem. We zingen Nederlandse, Engelse en Duitse liedjes. Vaak meerstemmig. Soms ook Gregoriaans.
We geven geregeld eigen concerten maar hebben ook optredens met andere koren. Daarnaast zingen we in zorginstellingen, voor de KBO en Zonnebloem. Ook luisteren we kerkdiensten op, in en buiten Meterik.

• Onze dirigent is Mart Hermans, vaste pianist is Ger de Mulder

INTERESSE? Bezoek dan eens vrijblijvend een repetitie. VAN HARTE WELKOM.
Liever eerst wat meer informatie? Neem dan contact op met een van onze bestuursleden.