Tel: 06-54951201                            info@dorpsraadmeterik.nl

 

25-10-2021: Update werkzaamheden centrum Meterik; splitsing Sint Jansstraat/Donkstraat geopend.

De splitsing Sint Jansstraat/Donkstraat is op 21 oktober volgens plan weer opengesteld voor het verkeer. 

20211025 180535

De Sint Jansstraat blijft tussen gymzaal en kerk afgesloten. Ook het kerkplein is voorlopig nog niet beschikbaar.

20211025 180601

Vrachtverkeer zal zoveel mogelijk worden geweerd om overlast in de rest van Meterik te voorkomen. De bestaande omleidingsroutes vanuit Horst en vanaf de Midden Peelweg blijven gemarkeerd.

Medio november zal de splitsing Schadijkerweg/Sint Jansstraat dicht gaan. Voor fietsers zal dan de omleidingsroute aangepast worden (via Rector de Fauwestraat). Rond die tijd zal ook de bestrating voor het MFC worden vernieuwd. De ingangen van de soos en biljartruimte zullen dan een paar dagen alleen achterom bereikbaar zijn. De bakker en de slager blijven vóór het MFC staan. De precieze plek is afhankelijk van de voortgang van de werkzaamheden.

De splitsing Speulhofsbaan/Crommentuijnstraat wil men zo lang mogelijk open houden.

Als er tussentijds belangrijke zaken te melden zijn doen we dat via de website van de Dorpsraad en ons Facebook en Instagram account.

Heeft u nog vragen? Of verwacht u problemen door de werkzaamheden? Neem dan contact op met de gemeente Horst aan de Maas via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 077 477 97 77. Samen wordt dan naar een oplossing gezocht.